Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


Το σχολείο μας είναι στην Κομοτηνή και λέγεται "Μάστανλη". Το σχολείο μας είναι μικρό και δεν έχει πολλά παιδιά. Στο σχολείο μας λειτουργεί κυλικείο. Η τάξη μας είναι στον πρώτο όροφο. Στην αυλή του σχολείου έχουμε και τζαμί.Κάθε μήνα πάμε μία μικρή εκδρομή στο κολυμβητήριο. Εκεί τα παιδιά παίζουν και κάνουμε βόλτα. Αν έρθουν κι άλλα σχολεία, παίζουν μπάλα κι εμείς φωνάζουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα μας.
Στη μεγάλη εκδρομή πάμε έξω από την Κομοτηνή. Πέρσι πήγαμε στη Δράμα, την Καβάλα και την Ξάνθη και περάσαμε πολύ ωραία. Αγοράσαμε δώρα και φάγαμε στο εστιατόριο. Στις εκδρομές περνάμε πολύ ωραία.

Γκιουλσάχ, τάξη Στ'

Βρισκόμαστε στη βορειοανατολική Ελλάδα και μένουμε στην πόλη της Κομοτηνής. Έχουμε αυτήν την ιστοσελίδα για να επικοινωνούμε με άλλα σχολεία, να αποκτούμε πολλές γνώσεις. Επίσης παρουσιάζουμε τα λογοτεχνικά βιβλία που διαβάζουμε.

Η τάξη μου είναι πολύ ωραία και μεγάλη. Έχει πολλούς υπολογιστές και οι τοίχοι έχουν πράσινο χρώμα. Έχει δέκα θρανία, μία τηλεόραση για να βλέπουμε DVDκαι 21καρέκλες. Έχουμε μία βιβλιοθήκη όπου έχουμε μέσα βιβλία, Άτλαντα, λεξικά, εγκυκλοπαίδειες και λογοτεχνικά βιβλία.
Μπουσρά, τάξη Στ'

Το σχολείο μας είναι μικρό και έχει μικρή αυλή. 'Εχει επτά αίθουσες και πολλά παιδιά. Οι δάσκαλοί μας είναι πολλοί και καλοί. Η τάξη μας είναι καθαρή και μεγάλη και έχει δύο γραφεία και υπολογιστές. Στο σχολείο μας λειτουργεί και φροντιστήριο.

Εμρέ, τάξη Στ'

Στην αυλή παίζουμε κυνηγητό. Τα κορίτσια κυνηγάνε τα αγόρια, αλλά τα αγόρια τρέχουν πολύ γρήγορα και δεν μπορούμε να τα πιάσουμε. Εμείς τα κορίτσια μιλάμε για τα μαθήματα και καθαρίζουμε την τάξη μας. Τα αγόρια παίζουν στην αυλή.

Ντιλέκ, τάξη Στ'Το σχολείο μου είναι μικρό, αλλά είναι πολύ ωραίο. Έχει επτά αίθουσες και ένα κυλικείο, που πουλάει φαγητό για τα παιδιά. Η αυλή είναι τσιμεντένια και παίζουμε παιχνίδια με τους φίλους μας. Παίζουμε κρυφτό, μηλάκια και άλλα παιχνίδια. Όταν χτυπάει το κουδ0ύνι, όλα τα παιδιά μπαίνουν μέσα για μάθημα. Στο σχολείο μου υπάρχει ένα γραφείο για τους δασκάλους. Εγώ αγαπάω πολύ το σχολείο μου!

Αϊσέ, τάξη Στ'

Το σχολείο μας είναι πολύ ωραίο, γιατί έχει πολύ καλούς μαθητές και πολύ καλούς δασκάλους. Μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές και η ιστοσελίδα που έχουμε στο σχολείο μας.

Χουσεΐν, τάξη Στ'

Η τάξη μου είναι πολύ ωραία και μεγάλη. Έχει θρανία και μία βιβλιοθήκη με πολλά λογοτεχνικά βιβλία. Εμείς διαβάζουμε πολλά λογοτεχνικά βιβλία και μετά τα παρουσιάζουμε. Η τάξη μου έχει δεκαοκτώ μαθητές. Εγώ αγαπάω πολύ την τάξη μου, γιατί είναι πολύ ωραία. Έχουμε πολύ ωραίο δάσκαλο και τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι τα ελληνικά και τα αγγλικά.

Αϊσέ, τάξη Στ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου